Slide 1

Brochureteksten

Een brochure mag er mooi uitzien. Mooi papier, full colour, misschien wel een aparte vorm. Maar een eenvoudiger opzet slaat ook aan. Bedenk dat de opmaak slechts de 'verpakking' is van uw boodschap. Welk publiek wilt u informeren? Met welk doel laat u een brochure maken? En welke informatie wilt u uitlichten? De tekst moet bij u als ondernemer passen en bij de uitstraling van uw bedrijf. Dan is uw tekst overtuigend en geloofwaardig en dan wordt uw brochure gelezen! Ik ga mij verdiepen in uw materie en ik schrijf de tekst die u wilt. Uw vakkennis breng ik over aan uw potentiële klanten.

Voor Max-Zon uit Baarn schreef ik een brochuretekst over zonnepanelen

Brochure Pod Bar voor Scheerder uit Amersfoort

Voor Drankengroothandel Scheerder uit Amersfoort heb ik de foldertekst mogen schrijven over de Pod Bar. Met de Pod Bar kunnen horecaondernemers hun aangebroken flessen wijn tot 21 dagen bewaren. De Pod Bar biedt een eenvoudige toegang tot de “wijn-per-glas-voorraad”. Dankzij het Le Verre de Vin-systeem kan de wijn op de klassieke manier aan tafel en op de perfecte serveertemperatuur gepresenteerd worden. De ondernemer kan namelijk met dit unieke systeem zelf de temperatuur regelen zodat zowel de rode als de witte wijnen op de juiste temperatuur bewaard en uitgeserveerd wordt. De prachtige folder kunt u lezen als u klikt op deze link.

Landjuweel Groot Gaesbeeker Gilde Soest

In 2017 is in Soest voor de tweede keer een Landjuweel gehouden. Ik had zitting in de voorbereidingscommissie. Ik heb voor het landjuweel de tekst van deze flyer.  gemaakt. 

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl