Slide 1

Eigentijds genieten bij Eetvilla Van den Brink

Donderdag 11 januari 2018

Eetvilla Van den Brink mag een Soester fenomeen genoemd worden. Het restaurant heeft voor veel Soesters dierbare herinneringen opgeleverd. Blijde gedachten aan een bruiloft, een receptie, een jubileumfeest of droevige momenten bij een condoleance. Eetvilla Van den Brink is vaak het decor van belangrijke levensmomenten. Maar daarnaast is het restaurant ook de plek waar je gastvrij ontvangen wordt en waar een avondje uit eten een belevenis is.

Manchester

De formule is ijzersterk en staat al jaren fier overeind. Net zo fier als de statige villa waar we dit keer ontvangen worden door Sebastian Ott. Broer Stephan, in Soest en verre omgeving bekend als een fanatiek Feyenoord-supporter is in Manchester. “Ja, Stef had belangrijke zaken in Engeland”, vertelt zijn broer. “Jammer dat Feyenoord net in de laatste minuten verloor.”

De absentie van Stephan Ott is hem vergeven. Wij weten dat hij een paar uur na zijn voetbalreis weer de charmante en behulpzame gastheer is van de Eetvilla. Sebastian: “Zo is het. Het is belangrijk dat een gast zich op zijn gemak voelt. Het is niet alleen gerechten bereiden en serveren. Het is veel meer dan dat. De kwaliteit van het eten is belangrijk, maar het begint allemaal met gastvrijheid. De kunst is om het de gast naar de zin te maken.”

“Het aantal restaurants in Soest is de laatste jaren aanmerkelijk groter geworden. Wij zijn blij met die opmars. We zien het niet als concurrentie, maar meer als een uitbreiding van het aanbod. De consument gaat frequenter uit eten. Met meer aanbod is er meer keuze en ook meer ruimte om jezelf te onderscheiden."

Eigentijds

Veranderingen zijn er op korte termijn te verwachten bij de Eetvilla. “We willen de inrichting wat aanpassen. Na een aantal jaar zijn we toe aan een andere uitstraling. Een frisse look, eigentijdser. Verwacht geen rigoureuze aanpassing. De Eetvilla blijft natuurlijk De Eetvilla. Onze interieurontwerpster Claudia Lenarduzzi is al druk met de aanpassingen.”

Sebastian en Stephan Ott vormen de derde generatie die aan het roer staat van het bekende restaurant aan de Soesterbergsestraat 122. Een restaurant met een kaart vol speciale gerechten. “Wij serveren gerechten ter grootte van een tussengerecht. Je kan meerdere gangen van deze gerechten bestellen. Op deze wijze kan je kennis maken met onze eigentijdse kaart. Zoals wij het noemen: eigentijdse gerechten met een smaakvolle twist.”

Kerstmenu voor thuis

Natuurlijk is de Eetvilla tijdens de Kerstdagen geopend. “Eetvilla Van den Brink is eerste en tweede kerstdag geopend voor lunch en diner. Reserveren is nu al mogelijk."

Tijdens de Kerst thuis genieten van de gerechten van Eetvilla van den Brink is mogelijk. “Bespaar jezelf uren zwoegen in de keuken. Onze chef Daniel en Eric hebben al het werk al gedaan. Wij helpen graag mee met het verzorgen van een onvergetelijk kerstmenu voor thuis. Met daarbij wijnsuggesties van onze sommelier Marvin Laseur. Ons kerstmenu voor thuis is te bestellen t/m 20 december en af te halen op 24, 25 of 26 december. Onze gast krijgt natuurlijk een uitgebreide uitleg van de (eenvoudige) bereidingswijzen mee en hoeft geen extra ingrediënten meer in te kopen! Het enige dat nodig is, dat is een oven en een pan voor het verwarmen van de sauzen en de soep.”

Meer informatie www.eetvilla.nl.

Reserveren kan ook via e-mail vdbrink@eetvilla.nl of 035-6012706.


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl