Slide 1

Dijkstra Airconditioning; al 23 jaar een vertrouwde leverancier van frisse lucht!

Dinsdag 23 juli 2019

Vanaf 1996 ervaren in installatie en onderhoud van airconditioningapparatuur   

Martin zorgt ruim 23 jaar voor een behagelijke omgeving in menig bedrijfs- en huiskameromgeving. In 1996, op 30-jarige leeftijd, trok hij de stoute schoenen aan en begon hij zijn eigen bedrijf: Dijkstra Airconditioning. “Tijdens warme dagen ging ik  bij winkels en bedrijven naar binnen. Ik vroeg dan of men geïnteresseerd was in airco-apparatuur. Deze aanpak werkte. Men waardeerde mijn directheid en natuurlijk kwam ik, tijdens een snikhete dag, als geroepen. Die eerste weken mocht ik offertes maken bij bedrijven die ik nu, na twee decennia, nog steeds tot mijn klantenkring mag rekenen. Ik heb, vanwege het directe contact met mijn klanten en potentiele klanten, een dynamisch en leuk beroep. Van huis uit ben ik verkoper en van mijn vader leerde ik om nauwkeurig en efficiënt te werken. Creatief zijn en denken in oplossingen zijn waardes die ik van hem heb meegekregen.”

In de afgelopen 23 jaar was het voor Martin belangrijk om met kwaliteit te werken. De klanten die ooit bij Dijkstra Airconditioning, in 1996, de eerste “verse en frisse lucht” hebben gekocht willen niets anders meer.

Ook na 23 jaar vakkundig en professioneel advies, levering en onderhoud zit bij Dijkstra Airconditioning de sleet er absoluut er nog niet op. Anno 2017 is Dijkstra Airconditioning nog altijd de betrouwbare leverancier, installateur en onderhoudsmonteur van hoogwaardige airconditioningapparatuur.

TOSHIBA- EN DAIKIN-AIRCO COMPLEET VANAF 1500 EURO

“De afgelopen week is het kwik al lekker gestegen. Heerlijk! Hopelijk is dat de voorbode voor een prachtige en warme zomer. De temperatuur hoeft maar een beetje te stijgen en dan gaat hier de telefoon. We hebben het lekker druk momenteel met mooie grote projecten. Onder meer voor de Jumbo Golfwinkels. Wij werken met korte lijnen en wij leveren een vanzelfsprekende service. Dat wordt herkend en gewaardeerd. Ons bedrijf kan geheel compleet, dus inclusief levering en installatie, een aircosysteem leveren van de topmerken DAIKIN en TOSHIBA. Vanaf € 1500,00. Deze systemen, met afstandsbediening, werken stil en energiezuinig.  Dit is een aanbieding die je nergens anders goedkoper zult vinden. Ik lever het totale pakket. Dus: compleet gemonteerd, 5 jaar garantie en de prijs is uiteraard inclusief 21% BTW. Ben je helemaal klaar. Niks zelf installeren, dat doen wij voor je. Een unit plaatsen doen wij in één dag!”

ENERGIEZUINIG

Een gevoel van behaaglijkheid en comfort in je eigen huis, de slaapkamer of de kantoorruimte. Dat is niet alleen door koele lucht te realiseren. Martin: “Het is een hardnekkig misverstand dat je ons airconditioningbedrijf alleen in een hete zomer nodig hebt. Ik lever en installeer warmtepompunits. Energiezuinige verwarming waarvan het rendement vaak hoger is dan een CV-ketel. Deze units koelen in de zomer en zorgen ’s winters voor verwarming. Ideaal dus. Bovendien is subsidie vaak mogelijk en kunnen bedrijven gebruik maken van de EIA (energie-investeringsaftrek)-regeling! Daarnaast kunnen wij in combinatie met een aircosysteem zonnepanelen leveren. Op die manier kan je de benodigde stroom voor de airco zelf organiseren. Wij komen altijd eerst even langs om de situatie te bekijken. Zowel bij grote als kleine projecten. Elke ruimte is anders en elk gebouw ook. Daarom voeren we een groot aantal merken, zodat we onze klanten de juiste airconditioning kunnen adviseren. Daarbij adviseer ik ook hoe te handelen met een airco. Zet hem niet té koud. Een verschil van 5 à 6 graden lager met de buitentemperatuur is voldoende.”  

Informatie op de vernieuwde website: www.dijkstra-airco.nl   telefoon: 035-6030447  


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl