Slide 1

Drie Soesters: 'Verzekeringsman in fris jasje'

Dinsdag 07 april 2020

Eén aanspreekpunt voor verzekeringen, energie- en TV-, internet-, en telefooncontract

SOEST  Het zorgt voor gemak, rust en efficiency. Vergelijkdirect.com vergelijkt de diverse aanbieders op prijs, zoekt het juiste contract op maat en fungeert als tussenpersoon. De Soesters Vincent Schokker, Bart Houtman en Bart van Boven zijn de oprichters van dit bedrijf, dat een actie is gestart om de ondernemers in de coronacrisis te helpen.

De gesloten verzekeringsmarkt bracht de drie ondernemende Soesters op het idee om een vergelijkingssite te starten. Vincent Schokker: ,,Wij merken dat men bij de keuze van een aanbieder vooral kijkt naar de prijs maar dat de dekking vaak wordt vergeten! Dit merken mensen later pas wanneer ze de verzekeraar nodig hebben en er vaak geen dekking of alleen per chat of e-mail contact mogelijk is. Dan komt de behoefte om advies te krijgen van iemand die de klant persoonlijk te woord staat. Juist op dit vlak en met een persoonlijke check voorkomen we discussies over dekking en we zijn bovendien zeven dagen per week via telefoon, chat of WhatsApp bereikbaar."

GEEN KEUZESTRESS ,,Wij combineren het gemak van het online aanbieden met het persoonlijke gesprek. Dat doen wij door voor onze klant te kijken en te vergelijken in het enorme aanbod. Wij hebben de kennis en de expertise om tot een afgewogen advies te komen. Dat voorkomt keuzestress bij de klant. Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon en hebben contacten bij meer dan tien verzekeringsmaatschappijen. Zodoende kunnen wij consumenten naast een scherpe premie, ook een zeer flexibele 'alles-in-1-polis' bieden. Hierbij combineren we verschillende verzekeraars op één polis en heeft de klant slechts één aanspreekpunt nodig, ook in geval van schade."

POLISMAP ,,Zie ons als het 'verzekeringsmannetje' dat vroeger aan de keukentafel aanschoof voor advies en ondersteuning. Wij zijn de oude tussenpersoon in een nieuw fris jasje. Met de digitale polismap heeft de klant bovendien op overzichtelijke wijze al zijn papieren binnen handbereik."

WEKKER Vergelijkdirect.com is niet alleen 'vergelijker' en tussenpersoon voor de verzekeringsportefeuille, vertelt Schokker. ,,Wij adviseren en vergelijken ook de aanbieders in de energie- en internet/TV/telefoonmarkt. Tegen het einde van het jaar gaan we met de klant telefonisch 'om tafel' en vergelijken wij wat de beste aanbieding is. Voor de een kan dat aanbieder A zijn en voor de ander is bedrijf B een beter keuze. Wij zijn de wekker voor de contracten die aflopen, nemen de zorg uit handen en doen een jaarcheck voor de contracten."

STEUN SOESTER ONDERNEMER Vergelijkdirect.com werkt landelijk maar bundelt graag de lokale krachten. ,,In deze moeilijke en onzekere tijden willen wij een gebaar maken", legt Schokker uit. ,,Steun jouw favoriete ondernemer en geef 25 euro. Met deze actie willen wij ondernemers in Soest een hart onder de riem steken. Ondernemingen die gedwongen moeten sluiten of ander hinder ervaren door de coronacrisis kunnen met hulp van Soesters een gift ontvangen. Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende verzekeringscheck via Vergelijkdirect.com/lokaal. De verzekeringssituatie wordt in kaart gebracht en wij kijken of er een maandlastenbesparing mogelijk is tegen minimaal dezelfde voorwaarden. Wordt na de check een verzekeringspakket afgesloten dan krijgt een ondernemer naar keuze van de klant van ons 25 euro."

Vergelijkdirect.com/lokaal


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl