Slide 1

Votrans vervoert en vindt creatieve oplossingen

Woensdag 22 januari 2020

Voor het verplaatsen van duurzame en/of kostbare kapitaalgoederen wordt het transportbedrijf Votrans B.V. uit Soest ingeschakeld. Freddy Voorn is sinds 2011 de eigenaar van het bedrijf. Hij vertelt over Votrans, dat creatieve oplossingen voor logistieke vraagstukken biedt. Freddy heeft een loopbaan doorlopen als kraanmachinist, projectleider en bedrijfsleider in de branche van kraanverhuur en machinetransport.

Projectbasis
,,De meeste opdrachten die wij krijgen zijn op projectbasis. Zo hebben wij machines moeten transporteren en op hun plaats moeten zetten bij het vliegveld in Soesterberg en bij de rechtbank in Amsterdam. Onze dagelijkse uitdagingen zijn om complexe transporten voor een klant mogelijk te maken. Dat lukt ons. Wij brengen tot op de locatie en zorgen dat alles op de juiste plek wordt geleverd. Wij verzorgen daarbij tijdelijke op- en overslag.”

Machineplaatsingen
Votrans krijgt opdrachten van diverse klanten uit verschillende bedrijfstakken. ,,Wij organiseren machineplaatsingen voor de metaalbewerkende industrie, de installatiemarkt en voor veilinghuizen. Wij zijn overal actief waar opdrachtgevers te maken hebben met het verplaatsen van duurzame of kostbare kapitaalgoederen, in binnen- én buitenland, over land en over zee. Wij verzorgen het totale vervoer, inclusief gebruik van het zwaar materieel zoals kranen, heftrucks en andere materialen. Wij verzorgen ook transport vanuit de  landen zoals Korea, Japan en China. Wij doen alles op het gebied van transport. Complete bedrijfsverhuizingen kunnen wij realiseren.”

Dagelijks actief
,,Met ons team van elf mensen zij wij dagelijks actief met machinevervoer, bedrijfsverhuizingen, palletvervoer, machineverplaatsingen, glas plaatsen, container- en unitvervoer, koeriersdiensten, verpakken van machines, en op- en overslag en transporten in het algemeen. Hiervoor hebben wij de beschikking over negen auto’s, van bestelbusjes tot vrachtwagens uitgerust met autolaadkraan tot 105 ton meter. Tevens beschikken wij over heftrucks tot zestien ton en een portaalhefsysteem waarmee wij vijftig ton kunnen optillen.”

Verlengstuk
Wij zijn een verlengstuk van onze opdrachtgevers. Het verplaatsen van grote machines en het correct plaatsen op locatie vereist vakmanschap en ervaring. Dat kunnen wij verzorgen voor onze opdrachtgever. Deze klussen komen bij ons in vertrouwde handen. Overigens kan men ook voor opslag bij ons terecht in ons bedrijfspand aan de Nijverheidsweg 4, 3762 ER te Soest.”

Foto's


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl