Slide 1

De missie van Lijf & Visie

Zaterdag 09 januari 2021

Lijf & Visie is in Soest niet te missen. De praktijkruimte aan de Koningsweg 4 meet bijna 1.200 meter. Een praktijk met een visie en een missie legt Fridtjof Egeler uit. ,,Onze aandacht is niet alleen traditioneel gericht op herstel van blessures. Lijf & Visie is een praktijk waarin wij vooral de preventietaak als belangrijke pijler hebben ingericht. Factoren als levensstijl, werk, gedrag en gedachten zijn hierop van invloed en hebben dan ook alle aandacht. Dat is onze visie en het is mooi dat wij daardoor alle specialistische kennis hier op hetzelfde adres onder één dak aan kunnen bieden. Niet alleen in Soest, maar ook in Schagen, Amsterdam en op Texel.”

Preventie
Lex Drop vertelt over de missie van Lijf & Visie: ,,Het is duidelijk om een sportieve metafoor te gebruiken. Een cliënt bij Lijf & Visie is zelf aan de bal en die bal moet vooruit getrapt of gegooid worden. Dus: Werk zelf aan je eigen lijf en aan je mentale weerbaarheid! Wanneer je fit en gezond blijft voorkom je blessures en gezondheidsproblemen. De ondersteuning op maat leveren wij. Lijf & Visie heeft de mensen in huis die begeleiden op weg naar fysiek, mentaal en sociaal maatschappelijk welzijn. Uitgangspunt van Lijf & Visie: wij werken niet alleen aan herstel maar ook aan het voorkomen dat jij moet werken aan herstel. Inderdaad: preventie!”

Trainingszaal
De professionals van Lijf & Visie blijven zich ontwikkelen en vernieuwen vertelt Fridtjof. ,,De kennis en kunde van de experts in onze vestigingen wordt gedeeld. Daarnaast ambiëren wij de beste faciliteiten aan onze cliënten te bieden. In onze trainingszaal in Soest beschikken wij over de meest moderne apparatuur. Ideaal om ook preventief aan je gezondheid te werken. Vitaliteit zorgt voor meer ontspanning, geluk, algeheel welzijn. Dat voorkomt niet alleen blessures, maar ook mentale problemen.”

Geluk
Wouter Teitsma: ,,Het is niet de klassieke medische fitness waar wij naar streven, maar juist de specifieke behoeften, met een fysiotherapeutische gedachte, die moeten aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten. Met ontwikkelde preventieprogramma’s voorkomen wij dat er zorg nodig is. Denk hierbij niet alleen aan bewegen, maar ook aan leefstijlgedachten. Voor alles wat te maken heeft met leefstijl en gezondheid hebben wij de expertise in huis. Deze programma’s kunnen wij ook aanbieden aan bedrijven. Het resultaat: minder (ziekte-)verzuim, fitte en gelukkige collega’s.”

Fridtjof: ,, Met Lijf & Visie Fit bieden wij een scala aan sport- en fitdiensten aan, zoals: Fitness, Rugscholing, ZwangerFit, Sportmassage, Kettlebel Training en Adem- en Koudetraining. Alles wat nodig is om de functionele gezondheid te herstellen, te behouden en te optimaliseren.”

Fridtjof: .,,Lijf & Visie is meer dan alleen een naam. Onze bedrijfsnaam is dat waar wij voor staan. Lijf én visie. Voor ieder lijf is er een passende visie. Ieder mens is uniek met zijn of haar eigen lichaam. Daar past alleen maatwerk. Jouw lijf krijgt visie op maat!”

Lijf & Visie, Koningsweg 4, 3762 EC Soest,

telefoon: 035 603 05 04, info@lijfenvisie.nlwww.lijfenvisie.nl


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl