Slide 1

Teksten tijdens coronatijd

Dinsdag 07 april 2020

Al heel vroeg ontdekte ik dat schrijven iets voor mij was, hoewel ik daar nooit zo bij stil stond. Op de basisschool verbaasde ik mij wanneer klasgenoten baalden wanneer wij een opstel moesten schrijven. Ik begreep dat nooit. Het is toch leuk om leven te scheppen in een vel wit papier?

Voor mij is schrijven een liefhebberij, een uitdaging. Ik begon ooit, traditioneel, met de schoolkrant en het clubblad van de voetbalvereniging. Dat groeide uit tot tekstopdrachten voor het MKB, organisaties en instellingen.

In 2013 ben ik zelfstandig geworden en heb ik ‘Woordvaardig’ opgericht. Vijf jaar later heb ik mijn baan in de financiële dienstverlening opgezegd en sindsdien ben ik fulltime met tekst bezig.

Mijn opdrachtgevers zijn divers. Lokale kranten van uitgeverij BDU schakelen mij in voor nieuwsverhalen, interviews en advertorials. Voor projectontwikkelaars en makelaars maak ik teksten voor verkoopbrochures. Ik doe redactiewerk voor publicaties en correctiewerk voor jaarverslagen. Internetburo Reto uit Soest is een belangrijke compagnon voor mij. Samen met de professionals van dit moderne bedrijf adviseer ik ondernemers over website, communicatie en webteksten.

Met collega-schrijver Lex Bergers en vormgeefster Erica Heykoop maakte ik de boeken over ‘Het Soester Natuurbad’ en ‘Het Soester Uitgaansleven’. Boeken met nostalgische waarde en een sterk lokaal karakter. Nieuwe titels zijn via onze Uitgeverij Peles in ontwikkeling.

Ik wil helpen

In de huidige onzekere tijd waarin een geheimzinnig virus angst aanjaagt en een lockdown de economie lamlegt is het voor bedrijven en instellingen noodzakelijk om de initiatieven en creatieve ideeën die zij hebben ontwikkeld bekend te maken. Het is goed om te laten weten dat je er nog steeds bent, dat jouw bedrijf er nog steeds toe doet en dat je over een paar weken/maanden (?) jouw dienstverlening en jouw producten weer voor de volle honderd procent aan je klanten, je gasten en je liefhebbers kan 'slijten'.

In deze dagen wil ik er ook voor jou zijn. Ik wil je, tegen een bescheiden vergoeding, helpen met promotie, met teksten die er toe doen, met een ingang naar lokale media. Mail of bel mij en ik help je graag op weg.

Contact


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl