Slide 1

Noodgedwongen thuiszitten: bestel een van onze boeken. Wij nemen de bezorging voor onze rekening!

Maandag 23 maart 2020

Het zijn onzekere en vervelende tijden. Terwijl de lente doorbreekt moeten we na maanden vol met storm, regen en andere ellende opnieuw binnen blijven. Een geheimzinnig virus ontneemt ons onze bewegingsvrijheden en zorgt voor onrust, onzekerheid en spanning. Hoe zal het gaan de komende periode? Moeten we ons blijven opsluiten? Of komt er binnenkort licht aan de horizon. Een opbeurend bericht van een viroloog, een doorbraak in de zoektocht naar een medicijn c.q. vaccin. We kijken er met miljarden mensen reikhalzend naar uit.

Wat kunnen we in de tussentijd doen? De televisie biedt allerlei vermaak met gratis filmkanalen. De enorme voorraad ongelezen boeken kan eindelijk aangevallen worden, net als de groene aanslag op de stoep. Het is een mooi moment om het onkruid in de tuin te wienden en...een goed gesprek met je naasten, daar is nu juist de tijd en gelegenheid meer dan geschikt voor!

Wanneer u aan de lunch of diner denkt, denk dan ook even aan de ondernemers in Soest. De mensen die altijd klaar staan wanneer wij op het terras, aan de dis of aan de toog zitten. Bestel een maaltijd bij een van de vele restaurants in Soest. Het is een creatieve manier van die mannen en vrouwen om toch nog wat omzet binnen te halen en u kunt binnen de eigen veilige muren genieten van het hoogste culinaire Soester genot. 

Lezen! Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben met Uitgeverij Peles twee boeken geproduceerd die goed verkopen. Wij gunnen het iedereen om deze boeken te lezen, te bekijken en op die manier even onder te dompelen in de geschiedenis van Het Soester Natuurbad of Het Soester Uitgaansleven. 

In deze coronatijden doen wij een actie. Bestelt u nu een van deze boeken nu, dan zorgen wij dat deze gratis bij u thuisbezorgd wordt. De bestelkosten van € 6,95 nemen wij voor onze rekening. Doet u mee? Dan kunt u het boek bestellen via de speciale pagina die via de knop hieronder te vinden is. Op deze pagina kunt u ook het boek over De Soester Bedrijvigheid reserveren. 

Bestellen


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl