Slide 1

Geef een maaltijd van Just Jeff cadeau. Aan jezelf...of aan een van onze helden

Woensdag 18 maart 2020

Jeffrey van den Broek is uitbater van lunchroom Just Jeff. Een heerlijke zaak waar je kan genieten van een lekkere kop koffie en verrassende gerechten. De geboren Soester, modieus baardje, getatoeëerde armen, haar in een knotje, is het levende uithangbord van een trendy en hip restaurant. Duurzaam, eigentijds en lekker. Voorbeelden: het restaurant vermijdt plastic, gebruikt bijvoorbeeld bamboe rietjes. Medewerkers hebben shirts aan met opschriften als ‘plantaardige revolutie’. Jeffrey: ,,Wij gaan voor duurzaam en gezond eten en drinken. Zo hebben wij frisdrank met minder suiker en hebben wij sojamelk en havermelk. Een simpele snack is niet te vinden op onze van gerecycled papier gemaakte menukaart. Wij hebben geen frituur. Vis en vlees is er wel, maar niet overdadig. Veganisten en vegetariërs vinden genoeg van hun gading."

Horeca in lockdown
De mensen in Soest begonnen net een beetje te wennen aan het concept van Just Jeff. Zaterdag 14 maart zat 'de tent' nog helemaal vol. Dat was voorlopig voor het laatst. Want door de coronacrisis is de horeca in Nederland 'lockdown' en keldert de omzet in één klap met 100%. Het waren niet de fijnste momenten toen Jeffrey van dit harde, maar wel terechte besluit, hoorde. ,,Toen ik de televisie aanzette werd mij duidelijk dat de deuren voorlopig dicht blijven. Ik ben direct gaan schakelen. Wij gaan eten bezorgen of bij mensen thuis koken. Het is een wijs besluit van de overheid. Vrienden uit Azië lieten ons al weten dat de maatregelen tot nu toe niet afdoende zijn om dit virus te stoppen. Een complete lockdown is de enige oplossing.”

Tegoedbonnen
Gelukkig heeft de overheid al een aantal noodmaatregelen tevoorschijn gehaald, maar los daarvan wordt het voor de startende ondernemer een financieel spannende periode. Toch weigert Jeffrfey om bij de pakken neer te zitten. ,,Zo zit ik ook niet in elkaar. Het is nou eenmaal een feit en ik ben niet de enige Nederlander met dit probleem. We zitten met 17 miljoen mensen in hetzelfde coronaschuitje. Het is nu tijd om creatief te zijn en elkaar te helpen. Daarom introduceer ik tegoedbonnen voor een maaltijd bij Just Jeff voor € 10,00, € 25,00 of € 50,00. Deze bonnen zijn nu al te koop en kunnen zo direct, in de coronavrije periode ingewisseld worden voor een maaltijd naar keuze.

Cadeautip
Jeffrey heeft een prima cadeautip: ,,Deze week hebben we massaal geapplaudiseerd voor de mensen in de zorg. Volkomen terecht. Ik weet, als voormalig vrijwilliger bij Molenschot en Daelhoven, hoe zwaar en nuttig het werk daar is. Zeker wanneer er zo'n epidemie over ons land komt. Het zou toch mooi zijn als mensen een tegoedbon (of noem het een cadeaubon) bij Just Jeff kopen en dit dan als blijk van waardering geven aan een zorgmedewerker. Iedereen kent wel iemand die bij Lyvore, Meander of bij een andere hulpdienst werkt. Daarnaast; ook mensen die in de winkels en supermarkten werken verdienen wat mij betreft zo'n blijk van waardering. 

Heeft u interesse in een cadeaubon van Just Jeff? Neem dan contact op met Jeffrey van den Broek. U kunt hem bereiken via info@justjeff.nl of telefoon: 06-22512057

Website Just Jeff


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl