Slide 1

Onderdak bij Reto

Vrijdag 25 oktober 2019

Nieuw logo en nieuwe website door en onderdak bij Reto

Met Woordvaardig ben ik vanaf 2013 dagelijks bezig met woorden. Woorden die zinnen vormen, zinnen die verhalen maken, verhalen voor artikelen, advertorials, websites en boeken. De opstart van mijn bedrijf werd een stuk eenvoudiger omdat ik snel in contact kwam met Remco de Hiep van Reto.

Reto is een full-service internetbureau en doet veel meer dan alleen het bouwen van een website. Een website is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Een koppeling met de boekhouding en de telefooncentrale, het implementeren van adresboeken, het doorschakelen van informatie op het tv-scherm in de ontvangst- of productieruimte. Het is maar een greep uit de voorbeelden waarin internet gebruikt wordt en waarmee Reto  expertise levert. Zoals Remco het zegt: ,,Wij halen het maximale uit techniek.”

Het leveren van teksten voor de te ontwikkelen website is eveneens een dienst van Reto. Voor diverse wederzijdse klanten heb ik teksten geschreven. De samenwerking tussen Reto en Woordvaardig heeft sinds 1 september 2019 nog meer inhoud gekregen.

Mijn werkzaamheden deed ik tot genoemde datum nog achter ‘de keukentafel’, maar inmiddels ben ik vaste gast bij Reto aan de Nieuwegracht 13 in het Soester bedrijventerrein ‘De Soestdijkse Grachten’.

Samen met Reto onder één dak. Het biedt veel voordelen. De interactie met en overleg over onze klanten is zo geregeld. We maken gebruik van elkaars expertise en…de koffie is lekker bij Reto.

Een volgende fase is dus ingegaan voor Woordvaardig. Een fase die bovendien ingeluid is met de lancering van een nieuwe website en een nieuw logo. Natuurlijk hebben de professionals van Reto dit allemaal piekfijn voor mij geregeld.

Alles weten over de professionals van Reto? Kijk op de website: Reto

Foto's


Overzicht

Nieuwegracht 133763 LP Soest 06 - 23 22 67 03info@woordvaardig.nl