Gelegenheidsteksten

Een bijzondere gelegenheid vereist ook een bijzondere tekst. Dat kan een tekst zijn voor een herdenkingsboek of voor een toespraak. Heeft u wel de ideeën maar heeft u moeite met de juiste formulering? Woordvaardig helpt u. Met uw informatie verzorgen wij een gelegenheidstekst.

Denk bijvoorbeeld aan:

Nieuwjaarstoespraak 

Wilt u een originele nieuwjaarsrede houden voor uw personeel, de leden van de vereniging of uw familie? Ik help u. Met uw informatie zorg ik voor een klinkende toespraak

 

Bruiloftstoespraak/bruiloftsteksten

Een indrukwekkende toespraak voor het kersverse bruidspaar of de feestvierende jubilarissen. Natuurlijk geeft u de informatie over de persoonlijke zaken. Ik zorg voor een mooi verhaal.

 

Rouwteksten 

Een persoonlijk verhaal over de overledene is voor de nabestaanden een dankbare vorm van troost en medeleven. U heeft uw herinneringen aan de dierbare overledene, maar u heeft moeite om een goede toespraak op papier te krijgen. Neem contact met mij op! Ik zorg samen met u voor een toespraak vol troost en warme herinneringen.

 

Jubileumteksten 

Een 40-jarig huwelijk. Opa die 80 wordt. De collega die Abraham ziet. Het bedrijf dat 100 jaar bestaat. De zilveren bruiloft. In een mensenleven komen er genoeg jubilea voor. U wilt een bijdrage leveren aan het jubileum door middel van een originele toespraak.

 

Aarzel niet en schakel mij in. Ik help u graag.