Eigentijds genieten bij Eetvilla Van den Brink

30-05-2019Eigentijds genieten bij Eetvilla Van den Brink

Een Gouden Sponsor voor het Soester Elftal

Eetvilla Van den Brink mag een Soester fenomeen genoemd worden. Het restaurant heeft voor veel Soesters dierbare herinneringen opgeleverd. Blijde gedachten aan een bruiloft, een receptie, een jubileumfeest of droevige momenten bij een condoleance. Eetvilla Van den Brink is vaak het decor van belangrijke levensmomenten. Maar daarnaast is het restaurant ook de plek waar je gastvrij ontvangen wordt en waar een avondje uit eten een belevenis is.

De formule is ijzersterk en staat al jaren fier overeind. Net zo fier als de statige villa waar we ontvangen worden door Sebastian en Stephan Ott. Stephan: “Het is belangrijk dat een gast zich op zijn gemak voelt. Het is niet alleen gerechten bereiden en serveren. Het is veel meer dan dat. De kwaliteit van het eten is belangrijk, maar het begint allemaal met gastvrijheid. De kunst is om het de gast naar de zin te maken.”

Sebastian: “Het aantal restaurants in Soest is de laatste jaren aanmerkelijk groter geworden. Wij zijn blij met die opmars. We zien het niet als concurrentie, maar meer als een uitbreiding van het aanbod. De consument gaat frequenter uit eten. Met meer aanbod is er meer keuze en ook meer ruimte om jezelf te onderscheiden."

Eigentijds

De afgelopen jaren zijn er wat zaken veranderd bij De Eetvilla vertelt Stephan: “We wilden de inrichting wat aanpassen. Na een aantal jaar waren we toe aan een andere uitstraling. Een frisse look, eigentijdser. Niet echt een rigoureuze aanpassing. De Eetvilla blijft natuurlijk De Eetvilla. Onze interieurontwerpster Claudia Lenarduzzi heeft het prachtig aangepast.”

Sebastian en Stephan Ott vormen de derde generatie die aan het roer staat van het bekende restaurant aan de Soesterbergsestraat 122. Een restaurant met een kaart vol speciale gerechten. “Wij serveren gerechten ter grootte van een tussengerecht. Je kan meerdere gangen van deze gerechten bestellen. Op deze wijze kan je kennis maken met onze eigentijdse kaart. Zoals wij het noemen: eigentijdse gerechten met een smaakvolle twist.”

Meer informatie www.eetvilla.nl.

Reserveren kan ook via e-mail vdbrink@eetvilla.nl of 035-6012706.

Terug naar nieuwsoverzicht