De Jong Groothandel in Lekkernijen

01-05-2019De Jong Groothandel in Lekkernijen

Gouden sponsor van het Soester Elftal

De Soester Niels de Jong, eigenaar van De Jong Groothandel in Lekkernijen handelt, zoals de naam het al zegt, in producten die het leven smakelijk maken.
Ooit was er een tijd dat de onderneming vooral bekend was van De Jong’s Friesch Roggebrood. Dat roggebrood, ambachtelijk gemaakt volgens de receptuur van De Jong, is nog steeds een van zijn produkten. Maar anno 2019 is het bedrijf uitgegroeid naar een volwaardig  leverancier van lekkernijen.

Het assortiment is zeer uitgebreid. Naast het ambachtelijke roggebrood verkoopt De Jong koek, cake, banket, (handwerk)bonbons en luxe chocolade artikelen.
Het assortiment van De Jong draait mee met de seizoenen. Voor speciale feestdagen zijn speciale artikelen te koop. Als ondernemer kunt u zo uw klanten verrassen met de lekkernijen van De Jong. Seizoensthema’s zoals Valentijnsdag, Pasen, Koningsdag, Moeder- en Vaderdag, herfst, Sinterklaas en Kerst lenen zich uitstekend voor aparte chocolade, koek of banket. Maar ook voor een evenement als de Avondvierdaagse biedt De Jong voldoende originele en lekkere verrassingen.

Uiteraard zijn de lekkernijen van De Jong vers en is de presentatie uitnodigend. Doordat de produkten ook aan het hogere segement worden geleverd werken wij alleen met de allerbeste ingrediënten. Zo is de smaak beter en verrassender dan die van een doorsnee product. Denk daarbij aan de roomboterkoekjes en chocolade die De Jong aan de horeca levert.

De Jong Groothandel in Lekkernijen levert uiteraard aan de lokale middenstanders in Soest en omgeving. Maar die grenzen zijn in de loop van de afgelopen jaren flink opgerekt. Rond de speciale dagen is er bij De Jong een levendige handel in business to business: mooie relatie- of persooneelsgeschenken zoals chocoladeletters, luxe verpakte chocolade en meer fraaie artikelen voor de feestdagen. Het team van Niels de Jong levert in heel Nederland en ook in het buitenland. Internationaal wordt de smaak gewaardeerd.

Niels wil het Soester Elftal graag sponsoren. Ooit was hij een talentvol en creatief middenvelder bij VVZ’49. Blessures deden zijn voetbalcarrière de das om. Maar de betrokkenheid met VVZ’49 en de andere Soester clubs die is er nog altijd.
Meer informatie over De Jong Groothandel in Lekkernijen: www.dejonggroothandel.nl

Terug naar nieuwsoverzicht