Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies is de perfecte partner voor de VvE

04-06-2019Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies is de perfecte partner voor de VvE

Gouden Sponsor van Het Soester Elftal

Koen Hooft: “Wij ondersteunen en ontzorgen het VvE-bestuur.”

SOEST – Het besturen van een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een complexe taak met veel verantwoordelijkheden. Een taak die professioneel opgepakt moet worden. Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies uit Soest is ervaren en deskundig in het beheer van een VvE. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar bouwkundige ervaring. Deze ervaring, gecombineerd met een volledig administratief en technisch beheer, maakt Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies tot de perfecte partner voor de VvE.

Eigenaar Koen Hooft legt uit waarom zijn onderneming een welkome ondersteuning is voor een vereniging van eigenaren. “Wij hebben inmiddels het beheer over meer dan honderd VvE’s in de regio. De besturen die wij ondersteunen en ontzorgen zijn uiterst tevreden over onze professionele aanpak. Een bestuur van een VvE bestaat in de meeste gevallen uit goedwillende bewoners die in hun vrije tijd een VvE moeten runnen. Met onze bouwtechnische, financiële en administratieve kennis kunnen wij het bestuur van advies dienen en bestuurs- en administratieve taken overnemen. Onze deskundigheid en ervaring in bouwkundig inzicht hebben wij opgedaan doordat wij al sinds 1989 actief zijn op het gebied van technisch beheer en het verrichten van vastgoedinspecties.”

Betrouwbaar, eerlijk en deskundig

Het lijkt een logisch gegeven dat een beheerder de eigenschappen betrouwbaar en eerlijk moet hebben. Koen Hooft verduidelijkt dat: “Als beheerder moet je een onafhankelijke positie hebben. De bedrijven aan wie het onderhoud van een gebouw wordt uitbesteed moeten een regionale binding hebben. Dat is voor ons een van de redenen dat wij niet met raamcontracten werken. Wanneer een Soester appartementencomplex een nieuwe dakgoot nodig heeft of wanneer het houtwerk opnieuw in de verf moet dan benaderen we als eerste bedrijven uit Soest. Wij willen met Gooi & Eemland dé partner zijn voor VvE’s in Soest en met hen een goede samenwerking met de lokale ondernemers realiseren.”

Levenslange termijn

“Met Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies gaan wij voor een samenwerking voor een lange termijn. Misschien klinkt het ambitieus, maar die termijn durf ik levenslang te noemen. Een gebouw gaat meerdere generaties mee. Een stabiele partnerschap voor het beheer door een partij die administratief en technisch onderlegd is moet vele jaren mee gaan. Voor mij is het beheer van een VvE een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verenigingen, dus ook een vereniging van eigenaren, ondervinden steeds meer moeite om vrijwilligers te vinden. Het is toch mooi als wij die zorg voor bestuur en beheer dan overnemen?”

Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies is een modern bedrijf met gezond verstand. Maar het is bovendien een onderneming dat zorgt voor een transparante berichtgeving aan haar klanten. “Wij maken onder meer gebruik van online mogelijkheden waarmee wij communiceren, informatie delen en die informatie ook beschikbaar stellen. Op deze wijze kunnen wij doorlopend in contact blijven met onze klanten. Dat doen wij online, maar uiteraard ook in een persoonlijk advies- of onderhoudsgesprek. Zowel op locatie als hier in ons kantoor aan de Industrieweg in Soest.”

Bij de foto: Koen Hooft en voorzitter Nel Groeneveld (VvE Beversstein) zijn blij met elkaar

Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies.

Industrieweg 25 E, 3762 EG Soest

Internet: http://www.gooieemland-vvebeheer.nl/

E-mail  info@gooieemland-vvebeheer.nl
Telefoon: 035 – 602 31 13

FAMILIEBEDRIJF SINDS 1989

Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies is ontstaan als extra bedrijfstak van de onderneming SSW uit Soest. SSW staat voor Samen Sterk Werk en is door Paul Hooft opgericht in 1989. Een onafhankelijk bouwadviesbureau dat onder andere ook vastgoedinspecties verricht. Koen Hooft: “Het onderhoud en beheer van gebouwen heeft voor ons weinig geheimen. Die kennis kunnen we perfect combineren als VvE-beheerder.’’

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht